Verzekeren

verzekeren huisdierEen dierenverzekering is een zorgverzekering voor ziekte bij uw dier. U hoopt natuurlijk dat het niet gebeurt, maar zowel jonge als oudere dieren kunnen plotseling ziek worden of geopereerd moeten worden. Denkt u maar eens aan suikerziekte waardoor uw huisdier langdurig medicijnen nodig heeft, verstopte darmen omdat uw dier iets raars gegeten heeft of een breuk omdat uw dier van te hoog naar beneden gesprongen is. Wanneer zoiets gebeurt kan dat flink kostbaar zijn. Hiertegen kun u zich verzekeren! U betaalt maandelijks een bedrag aan de dierverzekeraar en ‘spaart’ zo als het ware voor slechtere tijden.

 

Vergoeding

Het grootste voordeel van een dierenverzekering is dat u uw dier altijd de beste kwaliteit noodzakelijke zorg kunt bieden, zonder directe ingrijpende financiële consequenties voor uw huishouden. De dierverzekering vergoedt geheel of gedeeltelijk de kosten, afhankelijk van de polis die u afgesloten heeft. U kunt vaak de basisverzekering uitbreiden met een aanvullende pakket waaronder fysiotherapie of gedragstherapie, zodat u een zorgverzekering kunt samenstellen die zo goed mogelijk bij u en uw dier past.

 

Vergelijk goed

Er zijn verschillende aanbieders van dierenverzekeringen, maar helaas heeft ervaring ons geleerd dat ze niet allemaal even betrouwbaar zijn. De twee grootste spelers op de markt zijn Petplan en Proteq. Bij deze verzekeraars kunt u uitgaan van een prima kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij bestaan al langer en hebben een grote verzekeringsmaatschappij achter zich staan.

Ieder mens en dier heeft andere wensen wat betreft een verzekering. Vergelijk daarom de verschillende verzekeringsmaatschappijen goed met elkaar, zodat u de beste keuze kunt maken.

petplan

proteq

Dierenartsenpraktijk Katwijk
Voorstraat 96
2225 ET  Katwijk aan Zee
Tel. 071 - 40 12 930

Belt u gerust voor advies of een afspraak. Wij helpen u graag!

Hopstarter-Flag-Borderless-United-Kingdom   Facebook-icon

Openingstijden

voor afhalen voer en medicijnen

Maandag 09.00-20.00 uur
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 08.00-20.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-20.30 uur

Consult op afspraak. Huisvisite mogelijk.

Spoedgevallen buiten openingstijden

Tel. 071 - 40 12 930

Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij de dienstenkring Bollenstreek-Zuid. Op ons antwoordapparaat hoort u welke spoedarts dienst doet.