Team

TEAM DAP Katwijk is per 1 juli j.l. wat uitgedund, na het vertrek van onze fijne collega’s dierenarts Marloes Weijers-van de Reep en assistente Denise Schrama. Een iets kleiner TEAM staat gelukkig met even zoveel enthousiasme klaar voor u en uw huisdier(en). In de herfst wordt ons TEAM weer aangevuld.

Ik ben Lisan van lisanneHoeve, sinds 1993 de trotse eigenaar van Dierenartsenpraktijk (DAP) Katwijk. Samen met mijn enthousiaste TEAM run ik de praktijk. Ik ben afgestudeerd in 1985 en beoefen al ruim 30 jaar ik mijn vak met veel plezier, waarvan ruim 20 jaar in Katwijk. Altijd zijn er nieuwe uitdagingen en inzichten. Ik vind het vooral interessant en leuk om mijn vakkennis up-to-date te houden op het jaarlijkse internationale congres voor dierenartsen in Amsterdam, ‘de Voorjaarsdagen’.

Daarnaast zijn er het hele jaar door nascholingen op allerlei gebied, waaruit het vaak moeilijk kiezen is. Het is bijzonder dat we tegenwoordig zoveel kundige zorg kunnen bieden aan dieren, ook op het gebied van gedrag. Ik heb een stoere puberzoon thuis en twee katten, waar ik erg van geniet. Daarnaast ren ik graag langs het strand met een hond, die ik af en toe leen.   KatwPost_interview 20 jr DAP

estherMijn naam is Esther Belt. Ik woon in Rijnsburg samen met mijn konijn Mup. Mijn grote hobby is paardrijden. Dit doe ik sinds mijn negende en hier geniet ik elke keer weer volop van! Verder houd ik van lezen en ben ik ook in voor een gezellig avondje met mijn vrienden. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij DAP Katwijk. Hiervoor heb ik de opleiding Dierverzorging MBO niveau 4 gedaan en daarna paraveterinair dierenartsassistent.

Ik doe dit werk met veel plezier. De dieren, het medische aspect als ook het contact met klanten vind ik erg leuk!

 

gertyIk ben Gerty Tiggelman. Al ruim 20 jaar werk ik met veel plezier bij DAP Katwijk als assistente. Mijn opleiding als paraveterinair dierenartsassistente heb ik gevolgd bij het LOI. Kort geleden heb ik nog een bijscholingscursus over voeding gevolgd. Ik woon in Noordwijkerhout samen met mijn partner en 5 kinderen. Wij hebben 2 Leonbergers, 2 katten, 3 dwergpapegaaien, 3 cavia’s en 1 konijn. Ik wandel graag met mijn honden langs het strand of in het bos, samen met de kinderen.

Lekker fietsen met hen vind ik ook leuk om te doen in mijn vrije tijd. Ik heb het erg naar mijn zin bij DAP Katwijk en wil u en uw huisdier graag helpen met al uw vragen.

Dierenartsenpraktijk Katwijk
Voorstraat 96
2225 ET  Katwijk aan Zee
Tel. 071 - 40 12 930

Belt u gerust voor advies of een afspraak. Wij helpen u graag!

Hopstarter-Flag-Borderless-United-Kingdom   Facebook-icon

Openingstijden

voor afhalen voer en medicijnen

Maandag 09.00-20.00 uur
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 08.00-20.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-20.30 uur

Consult op afspraak. Huisvisite mogelijk.

Spoedgevallen buiten openingstijden

Tel. 071 - 40 12 930

Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij de dienstenkring Bollenstreek-Zuid. Op ons antwoordapparaat hoort u welke spoedarts dienst doet.