Puppy Start

vuurwerk_hondDAP Katwijk organiseert regelmatig een Puppy Start voor eigenaren met hun nieuwe pup; een service voor vaste klanten. Geheel gratis! 

Heeft u een nieuwe pup, laat u dan goed informeren en geef u op voor de Puppy Start bij een van onze assistentes.

 

Wat is Puppy Start?

In de Puppy Start heeft het team van Dierenartsenpraktijk Katwijk een aantal tips voor u en uw puppy. Dierenarts Lisan van Hoeve vertelt u over de meest noodzakelijke medische zorg  zoals vaccinaties, het risico op rabiës, goede ontworming (extra belangrijk als u kinderen heeft), voors en tegens voor wat betreft castratie /sterilisatie in het 1e jaar en de jaarlijkse gezondheidscheck, vooral als u naar het buitenland gaat. Assistentes Gerty en Esther weten alles over goede vlooien- en tekenbescherming en dieetvoeding. Zij helpen u graag bij al uw vragen. Na afloop hebben wij een presentje voor u.

Janette Haring, gedragstherapeut voor honden, geeft u informatie over  goede socialisatie, snelle zindelijkheid en heeft advies voor het begeleiden van typisch puppygedrag waaronder bijtgedrag. U leert uw hond ook de handige oefening “alsjeblieeeft”.

 

Inschrijven

Met Puppy Start van DAP Katwijk maakt u een goed begin om uw puppy te kunnen begeleiden tot een fijne huishond.  De Puppy Start is geheel gratis voor vaste klanten van DAP Katwijk.  Heeft u ook een nieuwe pup in huis en bent u klant van DAP Katwijk (of wilt u dat worden), vraag dan onze assistentes naar de eerstvolgende Puppy Start en schrijf u snel in.

DAP Katwijk staat klaar voor u en uw hond; van pup tot senior, van wandelvriendje tot sportmaatje. Geef uw hond een jaarlijkse check-up zodat problemen voorkomen kunnen worden. Wij helpen u graag.  Zorg dat uw hond een fijn leven heeft!

 

Heeft u geen tijd om naar de Puppy Start op de praktijk te komen, dan kunt u natuurlijk ook de pagina Pup info algemeen op onze website lezen.

 

 

 

Dierenartsenpraktijk Katwijk
Voorstraat 96
2225 ET  Katwijk aan Zee
Tel. 071 - 40 12 930

Belt u gerust voor advies of een afspraak. Wij helpen u graag!

Hopstarter-Flag-Borderless-United-Kingdom   Facebook-icon

Openingstijden

voor afhalen voer en medicijnen

Maandag 09.00-20.00 uur
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 08.00-20.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-20.30 uur

Consult op afspraak. Huisvisite mogelijk.

Spoedgevallen buiten openingstijden

Tel. 071 - 40 12 930

Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij de dienstenkring Bollenstreek-Zuid. Op ons antwoordapparaat hoort u welke spoedarts dienst doet.