Persoonlijke afscheidsbrief Lisan van Hoeve

Beste klanten van Dierenartsenpraktijk Katwijk, lieve dierenvrienden,

Al 31 jaar lang oefen ik een heel mooi vak uit als dierenarts, waarvan 23 jaar in Katwijk als eigenaar van DAP Katwijk. De grote motivatie is altijd het welzijn van het dier geweest, om dierenleed (zo snel mogelijk) te verhelpen, om onrust bij eigenaren weg te nemen en om de kwaliteit van het leven van het huisdier te optimaliseren. Hoe bijzonder is de band immers met onze dierenvrienden!

Zoals ik de praktijk in 1993 met veel plezier overnam van Josien Haarsma (die DAP Katwijk in februari 1988 heeft opgericht), is het nu tijd om het stokje over te dragen. Malou Koelewijn en Tessa Janson zijn twee jonge, enthousiast gedreven vrouwen, die samen de klantgerichte filosofie van DAP Katwijk gaan voortzetten onder de naam “Dierenkliniek Katwijk”. Het voelt daarom goed een stapje opzij te doen én te blijven werken als dierenarts in de praktijk.

Langs deze weg wil ik alle dierenvrienden hartelijk danken voor hun vertrouwen in mij en de prettige samenwerking de afgelopen 23 jaar. Ik kijk met veel voldoening terug op het verleden van DAP Katwijk. De dierbare momenten zal ik nooit vergeten die ik op vele fronten heb mogen ervaren, dankzij al die leuke, lieve, lastige dieren en de soms oh zo moeilijke uitdagingen. Oprecht hoop ik dat er nog veel bijzondere momenten zullen volgen.

Ik wens Malou en Tessa een prettige samenwerking, voldoening in het werk en ‘goede zaken’!

Met een lach en uiteraard ook een traan, neem ik afscheid van mijn praktijk. Maar met des te meer energie kan ik mij in de toekomst nog meer concentreren op uw dier en dat voelt goed. Graag tot ziens!

Lisan van Hoeve

Dierenartsenpraktijk Katwijk
Voorstraat 96
2225 ET  Katwijk aan Zee
Tel. 071 - 40 12 930

Belt u gerust voor advies of een afspraak. Wij helpen u graag!

Hopstarter-Flag-Borderless-United-Kingdom   Facebook-icon

Openingstijden

voor afhalen voer en medicijnen

Maandag 09.00-20.00 uur
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 08.00-20.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-20.30 uur

Consult op afspraak. Huisvisite mogelijk.

Spoedgevallen buiten openingstijden

Tel. 071 - 40 12 930

Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij de dienstenkring Bollenstreek-Zuid. Op ons antwoordapparaat hoort u welke spoedarts dienst doet.